Syrop islandzki to wyrób medyczny, który opiera się na naturalnym składzie. Składnikiem odpowiedzialnym za działanie jest porost islandzki(Lichen islandicus), inna nazwa to płucnica islandzka. Porost wykazuje właściwości ochronne na błony śluzowe jamy ustnej i gardła. Zawarty w składzie cynk(jako substancja pomocnicza) wzmacnia działanie syropu i korzystnie wpływa na układ odpornościowy. Syrop islandzki bezpieczny jest dla dzieci już od 1 roku życia.
Dermatologia jest dziedziną medycyny, która zajmuje się diagnozowaniem, leczeniem oraz profilaktyką chorób skóry, a także…
Probiotyki, czyli wyselekcjonowane, żywe szczepy bakterii najczęściej z rodzaju Lactobacillus i Bifidobacterium oraz drożdzy Saccharomyces wchodzą w skład…
Lek Zolgensma jest pierwszą w świecie terapią genową stosowaną w leczeniu rdzeniowego zaniku mięśni(SMA). W…
Połączenie wit. D3 i K2 MK7 z wapniem pozwala wzmocnić układ kostny, dobrze wykorzystać wapń…
Dystrofia mięśniowa Duchenne'a jest chorobą genetyczną polegającą na powolnym zaniku mięśni, które są zastępowane przez…
Czarnuszce siewnej przypisywane są takie właściwości, jak: regulacja poziomu glukozy i lipidów we krwi oraz…
This website uses cookies.